Аудіо візуальний концерт Георгія Матвіїва в городе Черкассы

Георгій Матвіїв - унікальний бандурист з Одеси. Він є композитором, винахідником цілої низки нових сучасних прийомів гри, викладачем Одеської Національної Музичної Академії ім.А.В.Нежданової, солістом академічного ансамблю "Чайка" одеської філармонії, а також лауреатом багатьох міжнародних академічних та джазових конкурсів.

Активно виступає з концертами по всій Україні, а також виступав з концертами у Франції, Австрії, Польщі, Німеччині, Данії, Чехії, Словаччині, Словенії, Румунії, Росії і Білорусії. Записав і випустив чотири авторські альбоми.

У 2012 році Георгій Матвіїв став першим і поки єдиним українським музикантом, який взяв участь у Європейському Джазовому Оркестрі, де музиканти відбираються за принципом: один музикант з однієї Європейської країни.

У руках Георгія бандура звучить як справжній оркестр. Переконайтеся в цьому самі! До речі, весь концерт триватиме у супроводі ексклюзивного відеоряду на великому екрані. Прозвучить авторська інструментальна музика в стилях імпресіонізм, джаз, блюз та ін.

16 Марта 2024 - 16 Марта 2026

Як опублікувати афішу інформацію про захід, подію?

Пятницу, 29 Марта 2024

Вистава "Конотопська відьма". Прем'єра!

16 Марта 2024 - 02 Мая 2025

Як опублікувати петицію в спільноті Підслухано Черкас...

Пятницу, 29 Марта 2024

Філософський вечір з Павлом Кретовим