Арт-фестиваль «Гайда» в городе Черкассы

Арт-фестиваль «Гайда» - головна культурна подія зими в Черкасах відбудеться 27 січня. Стіни черкаського будинку культури на один день наповняться ламповою атмосферою, душевною акустикою від відомих українських гуртів: ОДИН В КАНОЕ, KARNA, DAKOOKA, ARLETT й словом визнаних особистостей сьогодення: Юрій Андрухович та DreadBall

Ексклюзивно: перша в Україні презентація роману Юрія Андруховича «Коханці Юстиції» відбудеться у рамках арт-фестивалю «Гайда»! 

 

ОДИН В КАНОЕ - хедлайнер арт-фестивалю «Гайда» в Черкасах

Перший учасник музичної частини заходу - львівський гурт «Один в каное». Ними заслуховуються далеко на заході й на сході, вони - традиційні учасники низки всеукраїнських фестивалів. «Один в каное» - феномен сучасної музики. Їхні пісні - синтез глибокої філософії життя й приємних акустичних мотивів. Музика, яка надихає. Голос, який заворожує. Гайда з нами наповнювати життя світлом і легкістю.


DAKOOKA виступить на арт-фестивалі «Гайда»!

Вона з міста на Че, але вперше виступить у Черкасах. Вона ігнорує стандарти і шаблони сучасних сценічних образів. Вона - вокалістка, авторка й виконавиця, піаністка і ді-джей.

Оригінальна й неповторна DAKOOKA на арт-фестивалі Гайда з презентацією нового міні-альбому "Гордо" й хітовими піснями! 


ARLETT - учасники арт-фестивалю «Гайда» в Черкасах

Свіжа кров української музики в акустичному звучанні. Пісні гурту стабільно звучать на кращих фестивалях країни, а також прийшлись до вподоби вибагливим суддям на кастингу талант-шоу. Прогнозуємо спеку в Черкаському Будинку культури у розпалі зими.


KARNA - учасники арт-фестивалю «Гайда» в Черкасах

Відомий гурт з Івано-Франківська, який грає вже протягом двох десятків років. Хедлайнери першого ГайдаFest, повернуться до нашого міста з новими піснями та в лайтовому звучанні.
Гуцул-метал під акомпанемент акустичних гітар, свіжі мелодії з гір! Хай буде справжнє прикарпатське "паті" в Черкаському будинку культури! 
 

Юрій Андрухович - учасник арт-фестивалю «Гайда» в Черкасах

Зустріч із легендою сучасної української літератури відбудеться у форматі живого спілкування. Почути з вуст Юрія улюблені рядки й зацінити новинки творчості - мрія ледь не кожного книголюба! Майстер слова, Патріарх угрупування «БуБаБу», лауреат низки пермій та нагород, автор сотень поетичних й прозових творів... Його книги перекладено й видано у багатьох країнах світу. Англомовна вікіпедія поставила Андруховича в один ряд з Шевченком, Франком, Костенко, Сковородою, Лесею Українкою за кількістю запитів. 


Один із найфестивальніших ведучих, головний "тамада" українських опен-ерів і закритих концертів - М'яч Дредбол.

Цікаво було б зазирнути за куліси ЗахідФесту чи Файного? Вважаєте, що для того, аби заводити словом, варто продати душу дияволу? Думаєте, звичайна людина не може знати репертуарів найпопулярніших фестивальних гуртів й виконувати з ними повні сети?
Про все найсокровенніше Myach Dreadball розповість на арт-фестивалі "Гайда". В новому амплуа, втім з дредами і без смокінгу - вже чекаємо, а ви?

Четверг, 28 Марта 2024

Improve & Stand Up - Володимир Шумко & Лєра Мандзюк

16 Марта 2024 - 02 Мая 2025

Як опублікувати петицію в спільноті Підслухано Черкас...

16 Марта 2024 - 16 Марта 2026

Як опублікувати афішу інформацію про захід, подію?