11167
КУПИТЬ БИЛЕТ
выбор свободных мест № 1
или забронировать

Стоимость:

450 - 1290 грн

Место проведения:

ДК «ДРУЖБА НАРОДОВ»

MONATIK / МОНАТІК / МОНАТИК в городе Черкассы


Замовити та купити квитки на MONATIK можливо онлайн через інтернет - натиснувши зелену кнопку зліва!

Концерт MONATIK в Черкасах відбудеться 24 червня 2023 р, о 19:00, в ПК «Дружба народів».

MONATIK їде у Всеукраїнський тур “ART Оборона”: основна ціль - допомога дітям та сім’ям з деокупованих та прифронтових територій.

Артист заявив дати графіку туру “ART Оборона”, основна місія якого збір коштів на гуманітарну допомогу українцям, що страждають від повномасштабного вторгнення російських військ на території України.

Завдяки нашим воїнам ЗСУ та сильним і незламним українцям артист зустрінеться зі своїми шанувальниками у Львові, Івано-Франківську, Полтаві, Запоріжжі, Сумах, Луцьку та інших наших рідних прекрасних сильних містах України. Вже понад рік артист дає не тільки благодійні концерти, завдяки яким вдалося зібрати більше ніж 600 000 євро на потреби ЗСУ та волонтерів, а також постійно виступає на прифронтових зонах для наших військових, лікарів, працівників освіти, ДТЕК та тих, хто щодня відстоює нашу країну на всіх фронтах.

Основною ціллю Всеукраїнського туру MONATIK “ART Оборона” є спільна ініціатива артиста з Фондом “Твоя опора” - збір коштів на допомогу дітям та сім’ям з деокупованих та прифронтових територій України. Протягом кожного з концертів будуть додатково проводитися благодійні аукціони та різноманітні спеціальні активності, спрямовані на збір коштів для українців, що будуть реалізовуватися в колаборації з партнерами “Наше радіо”, “МУЗВАР” та Музичний телеканал “М1”.

Крім надзвичайно важливого збору коштів для українців, одним із завдань туру для MONATIK є музична арт терапія (нагадаємо, що артист являється амбасадором Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Як ти?”, що було ініційовано Першою леді України). Разом зі своєю командою музикант готує безліч сюрпризів на нові композиції, що полюбилися людям; виступи спеціальних гостей артистів-друзів, а також виконання “відремонтованих” (repaired) легендарних хітів артиста, що так люблять мільйони українців.
Тур MONATIK “ART Оборона” проходить за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. Саме тому на кожний з концертів артист особисто запрошує воїнів-героїв, що знаходяться на ротації між боями за наші території, а також сім’ї військовополонених і наших волонтерів.

Великі стадіонні шоу MONATIK, що були анонсовано до повномасштабного вторгнення, обов'язково відбудуться після перемоги та всі придбанні квитки на них будуть дійсні.




_______________

Друзі, якщо у вас виникли питання з приводу того, що куплені на нашому сайті квитки не надійши на поштову скриньку, вашої електронної пошти, напишіть нам в телеграм  https://t.me/sasha_cherkago з радістю допоможемо вам вирішити це питання!




Опис до минулого концерту MONATIK а у Черкасах, що відбувся 4 червня 2022 року на Центральному стадіоні :
Грандіозний концер співака, музиканта, танцюриста і просто улюбленця публіки MONATIK! ЧОМУ ВАРТО ВІДВІДАТИ КОНЦЕРТ MONATIK? Він - переможець у номінаціях "Кращий виконавець", "Кращий кліп", "Прорив року" і "Краще концертне шоу" престижних премій України і країн СНД. Легкі танцювальні ритми і душевні тексти його пісень не залишать байдужим! Наживо насолодитися талантом мультиартіста, чиє оригінальне прочитання відомих хітів у проекті "Голос. Діти", призвело до перемоги його маленької підопічної. БЕЗПЕРЕЧНА ПОПУЛЯРНІСТЬ MONATIK MONATIK неодноразово названий критиками "творцем нової ери поп-музики" і навіть "трендсеттером танцювальної музики". Популярність його хітів зовсім не дивна! Варто відвідати шоу цього мультиартиста, щоб більше ніколи не шукати відповіді на запитання "чи варто сходити?", і полюбити його один раз і назавжди всією душею! МУЗИЧНО-ТАНЦЮВАЛЬНА ТЕРАПІЯ НА КОНЦЕРТІ MONATIK Легкі ритми хітів MONATIK, від яких тіло немов оживає і танцює, підвищують настрій, змушують серце битися швидше, наповнюють радістю. Тексти його пісень щирі, а описані в них почуття зрозумілі всім без винятку. Фірмову музичну терапію отримали шанувальники артиста не тільки в Україні, але і в багатьох інших країнах: Німеччина, Іспанія, Франція, Казахстан і навіть США, де на афішах з'являлася позначка "SOLD OUT" задовго до концерту! Приходьте на концерт феномена української поп-музики! Приходьте отримати порцію музично-танцювальної терапії від MONATIK!

Вторник, 19 Марта 2024

Євген Кот «Танцюй зі мною, Україно»

16 Марта 2024 - 02 Мая 2025

Як опублікувати петицію в спільноті Підслухано Черкас...

16 Марта 2024 - 16 Марта 2026

Як опублікувати афішу інформацію про захід, подію?